Postanimo partneri

Brinete o zdravlju svojih zaposlenih, potrebne su vam naše prostorije, želite da nagradite najbolje radnike…? Odaberite Muscle Beach korporativni paket i kreirajte ga u skladu sa potrebama vašeg poslovanja.
Postoji mnogo načina da sarađujemo. Na vama je samo da izaberete pravi za svoju kompaniju.

Podržite svoj tim

Podstaknite svoje zaposlene da treniraju i obezbedite zdrav, produktivan i efikasan kolektiv koji će razvijati timski duh i postizati najbolje rezultate u radu. Odredite da li će vaša firma na sebe da preuzme deo ili kompletno plaćanje mesečne članarine, da li će se ona odnositi na fitnes programe ili treniranje u teretani i da li će određeni broj ljudi imati dodatne pogodnosti, a mi ćemo vam kreirati paket po vašoj meri.

Iznajmite salu

Iskoristite naše prostorije za team building-e, grupne treninge u Muscle Beach kreaciji, vežbanje sa vašim trenerom, predavanja ili duge potrebe. Dobra lokacija, slobodan parking i savremen ambijent ispratiće svaku vašu casual business zamisao.

Nagradite najbolje

Dodatno stimulišite svoje zaposlene nagradnim članarinama i All inclusive uslugom. Pokažite dodatni benefit zalaganja onima koji su se najviše istakli u prethodnom periodu.

Ostavite nam svoje podatke i naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku kako bismo zajedno napravili najbolji paket usluga za vas!