Muscle Beach Fortyone fitnes centar se nalazi na Novom Beogradu u prizemlju savremenog poslovnog kompleksa GTC Fortyone. Pored dnevnog svetla, novih sprava, visokog nivoa higijene, obezbeđenih parking mesta odlikuje ga i prilagođenost zaposlenim osobama 21. veka (Wi-FI, 4 tuš kabine po svlačionici, sva potrebna sredstva za higijenu, prostrani ormarići – kako bi članovi mogli neposredno pre ili odmah nakon posla da treniraju).

Fitnes centar čine teretana koja se prostire na 200m2, muška i ženska svlačionica, info pult i prostor za odmor, aerobik sala od 110m2 i još jedna sala od 70m2 za ljubitelje različitih tipova joge i pilatesa.

Teretana je opremljena najnovijim Technogym spravama i svim neophodnim rekvizitima dok je profesionalni tim trenera tu da savetima i personalizovanim planom treninga približi zdrav i aktivan način života članovima.

Grupni programi se odvijaju paralelno u obe sale u jutarnjim i popodevnim terminima i sjajan su način za postizanje rezultata uz zabavu i podršku grupe. Jedna članarina važi za više od 10 različitih programa među kojima su: Power Yoga, Vinyasa Yoga, Pilates, Cardio Box, Cross Box, Pump, Barre, FBW, Funkcionalni trening, itd.

Uverite se da odgovaramo jedni drugima na besplatnom probnom treningu!